Regjeringsforhandlingene Granavolden Gjæstgiveri er over

Etter 14 dager med forhandlinger kunne vi ta farvel med våre prominente gjester.  - Gode tilbakemeldinger om et utmerket opphold håper vi har bidratt til at våre gjester har fått tatt sine ønskede beslutninger, sier daglig leder Stig Fossum

- Jeg er ikke overrasket. Våre medarbeidere yter alltid førsteklasses service i alle ledd. Et godt utfall av et møte, kurs- eller konferanse henger sammen med så mye. Som vertskap skal vi bidra til at minst mulig kan virke forstyrrende inn under møtene. Derfor er vi alltid nøye med forberedelsene. Det som er godt forberedt, blir alltid best. 

På bildet over fra venstre foran: Kjell Ingolf Ropstad, Siv Jensen, Erna Solberg, Trine Skei Grande. Bak fra venstre: Stig Fossum, daglig leder, Hege Sørli Hoel, hovmester, Trine Hilden, hotellsjef, Gro Rustad, resepsjonsjef og Hanne Lindahl, kjøkkensjef.

Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

- Stadig flere kurs og konferansegjester velger Granavolden Gjæstgiveri som sted for sine møter.  Det er en helt spesiell atmosfære som hviler over dette historiske stedet, noe som vi vet også er av stor betydning for et vellykket arrangement, sier Stig Fossum.

Alle forespørsler om kurs, møter, seminarer eller konferanser kan rettes til oss enten på telefon 61337700, mail post@granavolden.no eller vårt kontaktskjema.