Vinterferie på Granavolden Gjæstgiveri

Vinteren er praktfull på Hadeland. Kun en times kjøring fra Oslo ligger vidstrakte skiløyper og venter på ferieturistene. Granavolden Gjæstgiveri ligger midt i dette vinterparadiset. Her er det aktiviteter for alle kondisjoner, og for små og store!

I langhelgene fra 20.-23 februar og 27. februar til 1. mars tilbyr vi et førsteklasses opphold for hele familien. Rom frokost for kr. 500.- per person.  Her kan dere i tillegg spise både lunsj og middag, hvis dere ikke smører med matpakke til turen.

Ved gode snøforhold brøytes det løyper rett utenfor gjestgiveriet, og det er bare 10 minutters kjøring til Lygna, der det garantert er ypperlige skiforhold.

Se løypekartet her.

Lygna har også en festlig akebakke med egen «rullebånd heis».

Granavollen ligger midt i et hjertekammer i norsk historie, med Søsterkirkene rett over tunet, og flere historiske steder i umiddelbar nærhet.

Skulle man ikke ønske å bevege seg med ski under beina, tar man gjerne en spasertur i det vakre historiske landskapet rundt oss.

Kanefart

På Granavollen legger vi også til rette for kanefart for de som måtte ønske det. Her kan hele familien oppleve vintereventyret som de gjorde i gamle dager. Et praktfullt kulturlandskap møter oss over hele Granavollen/Tingelstadhøgda.

Om ettermiddagen finner vi varmen rundt peisen i Gregersstua, eller bålpanna ute.

Ta kontakt på telefon 61337700 eller mail: post@granavolden.no

Velkommen til gårds!