Hvem er vi

Hvem er vi

Et moderne gjestgiveri innenfor gamle vegger.

Fra 01 September 2023 så endret vi navn til Granavolden Hotel & Gjæstgiveri. Vi gjorde dette for å ha et navn som sa mer om hva vi er og hva vi kan tilby.
Det og få hotel inn i vårt navn, vil også synliggjøre hvilke målgrupper vi retter oss mot.
Ordet Gjæstgiveri var viktig for oss å beholde, da dette har en forankring i sted og historie som er viktig å ta vare på!

Vi håper du, som oss, synes vårt nye navn passer!

Granavolden Hotel & Gjæstgiveri er i dag et moderne hotell innenfor sine historiske rammer.  Våre konferanselokaler har alle fasilitetene som trengs for et vellykket møte, kurs, konferanse eller seminar. Nordbygningen er tatt i bruk og huser ny resepsjonen og nytt kjøkken, og andre etasje har 6 nye dobbeltrom med bad. Granavolden har ivaretatt sin egenart og gjestene har fått større lokaler til disposisjon. Blant annet en helt ny og stor spisesal med direkte utgang til tunet. Den røde, koselige Gregersstua er blitt fornyet med møbler, utearealet med blomsterrabatter og bærbusker.

Gjestgiveriet byr i dag på 43 rom, 16 dobbeltrom og 18 enkeltrom, alle med egne private bad/WC. I tillegg har vi 9 historiske rom med bad/WC i korridoren; totalt 64 sengeplasser.

Les anmeldelser fra våre gjester her – på Tripadvisor
Kontakt oss på telefon 61337700, mail: post@granavolden.no  eller via vårt kontaktskjema

-Vid horisont og høy himmel –  Stedet der historien beveger deg –