Referanser og media

Referanser og media

Omtale i media avhenger alltid at det er en historie og fortelle. Nedenfor legger vi ut artikler der vi har vært en del av denne historiefortellingen. Regjeringsforhandlingene i januar 2019 innebar nær 3000 oppslag.

Granavolden Gjæstgiveri i media

Regjeringsforhandlinger på Granavolden Gjæstgiveri

Hovedoppslag i Dagsrevyen, lørdag 29.desember. Se oppslaget her

Nye Reiselivsavisen har vært på besøk, og gitt oss strålene omtale.

Les artikkelen her

Kulturminister Linda Hofstad Helleland på besøk

Les artikkelen her

NRK-reportasje om gjestgiveriet og statlige anbud

Se innslaget her

Nytt medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder

Les artikkelen her

Dette sier våre gjester

Vi har svært mange fornøyde gjester. Her er noe av det de sier om oppholdet på Granavolden Gjæstgiveri.

Synnøve Osmundsen, avdelingsleder Asker kommune

Hjertelig takk for det fantastiske oppholdet vi hadde hos dere.. Det er sjeldent man blir møtt av slik hjertevarme, service og et så flott sted/konsept fra start til slutt; varm mottakelse, velsmakende og vakker mat, fine rom (gode senger J), søsterkirkene, Gregersstua kåseri og omgivelsene.  Takk til alle som bidro til at vi fikk en skikkelig bra kickoff for vår nye virksomhet!

Mari Velsand, tidl. konserndirektør, Amedia:

– Vi har brukt Granavolden Gjæstgiveri til en serie samlinger som en del av et større lederprogram. Her var det moderne fasiliteter i historiske omgivelser, nydelig mat, personlig service og oppmerksom oppfølging gjennom hele oppholdet. Vi kommer gjerne igjen!

Eiendomsavdelingen, Universitetet i Oslo:

– Vi har nylig avholdt et seminar/workshop på Granavolden Gjæstgiveri, vi var 39 deltakere. Vil bare formidle at Granavolden Gjæstgiveri holder høy kvalitet i alle ledd, utrolig god service, fantastiske smilende ansatte og god mat (rause porsjoner). Det er ikke et A4 sted, men stedet består av flere hyggelige bygninger. Stedet anbefales på det varmeste om man skal «ut av byen»

Stine Gunn Lynne, Hapro (Hadelandsprodukter AS):

– Stor takk til Granavolden Gjæstgiveri for at rammen rundt kundekonferansen vår ble helt perfekt. Omgivelsene og den gode maten gjorde at dette ble en innertier, tilbakemeldingene fra våre kunder igjen var strålende! 

Benedicte Blom, instituttrådgiver, Norges Kreative høyskole:

– Vi hadde to fine seminardager på nydelige Granavolden. Vertskapet tilrettela alt på en glimrende måte.  Må  gi ros til hvor nydelig de har pusset opp alle rom og fellesarealer. Veldig stilrent, men samtidig hjemmekoselig. Vi kommer gjerne tilbake! 

Gro Ranheim Frønsdal, Medie- og kommunikasjonsrådgiver, Re:Media:

– Tusen takk for et flott opphold på Granavolden Gjæstgiveri. Alt fungerte perfekt fra vi kom til vi reiste. God service og hyggelig personale. Fantastisk god mat både til frokost, lunsj og middag.  Nydelige senger og supre konferanserom. Og hvilke omgivelser!

Øyvind Aske, Misjonssekretær, Metodistkirkens misjonsselskap:

Vi ser tilbake på uka på Granavolden Gjæstgiveri med tilfredshet og smil om munnen. Stedet er ypperlig. Takk for fleksibilitet når det kom til forandringer av tidspunkt for måltider og takk for en særdeles hyggelig betjening!

Les gjerne anmeldelser fra  våre gjester på Tripadvisor

Kontakt oss på telefon 61337700 eller via vårt kontaktskjema