Aktiviteter og opplevelser

Aktiviteter og opplevelser

Kanefart på snøen til jul

Hva med å legge inn ulike aktiviteter og opplevelser til deres neste konferanse eller kurs?

Ta en titt på vår aktivitetskalender for å se hva vi har planer om fremover.

Innendørs aktiviteter

  • Kåseri i Gregerstua

Du vil få høre historien om Gregers Granavollen som startet gjestgiveri, i dette sentrale stedet på Østlandet. Og sentralt- det er det! Rett utenfor døra på gjestgiveriet går Pilgrimsleden til Nidaros og Den Bergenske Kongevei og det finnes utallige kokegroper som viser hvor viktig dette stedet har vært historisk. Varighet 15-30 min. Pris på forespørsel.

  • Vinsmaking i Gregerstua- med daglig leder Arne Ivar Johnsrud

Varighet 1-2 timer. Passer for grupper på 2-30 personer. Pris fra kr. 495,- pr. person inkluder vin. For grupper under 10 personer kommer et tillegg på kr. 1500,-.

  • Historisk vorspiel med Hadeland Folkemuseum

En uformell historietime, fra mjød til mikrobryggeri. På Historiske vorspiel får du servert Hadelandregionens historiske høydepunkt på 45 uformelle og morsomme minutter. Pris 2-6 pers. kr. 3500,- + servering. Pris 7-30 pers. kr. 4000,-+ servering.

Flere tips?

Kanefart: Ta en tur med hest og slede for å se nærområdet. Vi kan stå klare ved bålet og servere litt mat og drikke. Pris kr. 350,- pr. person kanefart + evt. servering.

Rundt bålpanna: Det ble mange samtaler rundt bålpanna under regjeringsforhandlingene i 2019, kanskje dette er noe for dere også? Grilling av husets pølser med tilbehør 125,-, Popcorn på bålpanna 45,-, servering av varm toddy 75,- u/alkohol og 125,- m/alkohol.

Historiske vandringer med Anne Marie Hvattum: Den enkle varianten (ikke inn noen av stedene), varighet ca 1 time til 1000 kr. for en gruppe. Enkel omvisning i Søsterkirkene, varighet ca. 1 time og 15 min. til 1000,- for vandring og 900,- for omvisning i kirkene for en gruppe (etter kl. 17 og i helger er prisen i kirkene kr. 2100). Full pakke hvor vi er innom Søsterkirkene, Steinhuset og Glasslåven om ønskelig, varighet 1 time og 30 min. til 1000,- for vandringen og kr. 900,- for omvisning i kirkene (Etter kl. 17 og i helger er prisen i kirkene kr. 2100). Kr. 50,- pr. person for omvisning i Steinhuset.

Nærområdet- verdt å se