Kurs og konferanse

Kurs og konferanse

Granavolden gjæstgiveri har førsteklasses konferanselokaler. Vi legger til rette for å sikre optimalt utbytte. Ta kontakt for å booke tid til årets møter, konferanser og kickoff nå.

Gjestgiveriets gode atmosfære skapes av så mangt; gjestfrihet, historiske omgivelser, førsteklasses konferanselokaler, nydelig mat, lyse, åpne møterom og himmelsk gode senger.

Vi har konferanselokaler både for mindre møter med 4-14 deltakere, flere grupperom og større konferanserom for opptil 80 personer.

Granavolden har også løsninger for digitale og hybride møter.

Alle møterommene har store vinduer og god adkomst til uteområder og spisesal. Våre nye grupperom ligger i stedets eldste bygg, Gregersstua fra 1657. 

Vi legger gjerne til rette for ekstra opplevelser for våre konferansegjester, enten det er til rene kickoff arrangementer eller mer tradisjonelle møter og konferanser. Her er det mange muligheter. Vi holder gjerne et foredrag om stedets lange historie, vi arrangerer også gjerne en omvisning eller konsert i en av middelalderens SøsterkirkerGlasslåven kunstsenter har ofte spennende utstillinger det er verd å besøke. I Steinhuset, som ligger et steinkast fra gjestgiveriet, arrangerer vi både omvisning og bevertning. Der vet vi kong Håkon Håkonsson var på besøk i 1226. Gårdsbutikken på vår nabogård Helgum er også verdt et besøk. 

Vi har selvfølgelig også alle tekniske fasiliteter, gode parkeringsforhold, (også for El-bil), trådløst nettverk, god mat, godt drikke og ikke minst – en særegen, god atmosfære.

Her finner du litt fakta om Granavolden Gjæstgiveri og møterommene vi kan tilby:

Ta kontakt

  • Telefon: 61 33 77 00
  • E-post: post@granavolden.no
  • Gå til vårt  kontaktskjema
  • Dette sier våre gjester.